Yasin Ağa Sk NO:9/1
Tuzla/İstanbul
Online 24/7

Protein kaynağı olan etler ve süt ürünleri, kötü saklama koşulları nedeniyle bozulabilir. Bozulan et ve süt ürünlerinin tüketilmesi, ölüm de dahil olmak üzere pek çok olumsuz duruma davetiye çıkarır. Bozulan et ve süt ürünlerinin doğrudan çöpe atılması, bu ürünlerin ihtiyaçlı kişiler ya da sokak hayvanları tarafından tüketilmesi gibi bir risk yaratır. Bu yüzden de bozulan et ve süt ürünlerinin, imha edilmesi gerekir. Ayrıca sınırlardan kaçak olarak sokulmuş, yurt içinde kaçak olarak kesilmiş ve kaynağı tam olarak bilinmeyen ürünler de et ve süt ürünleri imhası yoluyla bertaraf edilir. Bu ürünlerin güvenli bir şekilde imha edilebilmeleri için, takip edilmesi gereken bazı prosedürler bulunur.

Et ve süt ürünleri imhası için ilgili prosedürlerin takip edilmesi ve tüm işlemlerin deneyimli ekipler tarafından gerçekleştirilmesi gerekir. Bozuk ya da kaçak et ve süt ürünlerinin imhasında, bu işe uygun tesislerin kullanılması da önem arz eder. Bozuk etler, dönüştürülerek yeniden kullanılabilir hale getirilebilir. Özellikle rendering tesislerinde yapılan öğütme ve dönüştürme işlemleri sonrasında, bozuk et ürünlerinin hayvan yemi hammaddesi olarak kullanılabilmesi mümkün. Böylelikle bozuk da olsa etlerin değerlendirilmesi ve bir artı değere dönüştürülebilmeleri sağlanır. Bozuk süt ürünleri de farklı alanlarda kullanılmak üzere dönüştürülebilir.

Atık Ofisi ile Verimli Dönüşüm

Et ve süt ürünleri imhası için hangi firmanın tercih edileceği, imha edilmesi gereken ürünlerin akıbetlerinin belirlenmesi açısından oldukça önemli. Sürdürülebilir endüstriyel üretimin giderek daha önemli hale geldiği günümüz dünyasında, işlevini yitiren ürünlerin tamamıyla yok edilmesi israfa yol açar. Doğaya ve insana saygı odaklı imha hizmetleri sunan Atık Ofisi firmamız, bozulmuş hayvan etlerinin farklı endüstriyel alanlarda yeniden değerlendirilebilir şekilde imha edilmesini sağlıyor. İmha edilmesi gereken et ve süt ürünlerini belirlenen merkezlerden toplayan, araçlara yüklemesini yapan, nakliyesini gerçekleştiren ve nihayetinde de verimli bir şekilde imha edilmelerini sağlayan firmamızı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Et ve süt ürünlerinin imha edilmesine yönelik hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi alabilmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

×Whatsapp